Каталог

Чудові робочі характеристики і конструкція, відзначена нагородами

Вилочні навантажувачі

Висока надійність при вирішенні складних завдань. Вилочні навантажувачі Crown призначені для переміщення важких вантажів в складних умовах, в тому числі в вузьких проходах. Відрізняються підвищеною продуктивністю, компактністю, сучасним дизайном і потужними акумуляторів

Річтраки

Надійна техніка для стелажних систем зберігання. Висувна щогла і пантографного механізм дозволяють збільшити щільність зберігання товарів на високих стелажах. Забезпечують хорошу маневреність в тісних приміщеннях, відрізняються стійкістю при підйомі вантажу на велику висоту. Серед інших переваг річтраків Crown - система відеоконтролю, можливість бічного зсуву і нахилу вантажної каретки.

Серія ESR 1000

1400–1600 кг

9,09 м

Серія ESR 5200

1400–1600 кг

9,09 м

Серія RR/RD

1600–2000 кг

10,16 м

Електроштабелери

Продуктивність і точність роботи. Маневреність і компактні розміри дозволяють легко виконувати операції з укладання палетованих вантажів в штабелі або на полиці стелажів. Також електроштабелери Crown можуть використовуватися для навантаження товарів в вантажні автомобілі. Широкий модельний ряд дозволяє підібрати техніку для виконання будь-яких завдань.

Палетні візки

Універсальні моделі палетних візків Crown для переміщення великогабаритних вантажів. Дозволяють механізувати вантажно-розвантажувальні роботи і транспортування вантажів до місця зберігання. Відрізняються різною вантажопідйомністю і довжиною вил, наявністю безлічі додаткових функцій, надійністю конструкції і ергономічністю.

Комплектувальники замовлень

Пристрої для кращої продуктивності при зборі замовлень. Ефективне вирішення завдань для комплектації замовлень. Багатофункціональні горизонтальні і вертикальні середніх ярусів комплектувальники замовлень Crown дозволяють діставати товари з нижніх і верхніх рівнів без втрати стійкості.

Буксирні тягачі

Потужна техніка для вирішення складних завдань. Надійна конструкція, потужний двигун і висока продуктивність буксирних тягачів Crown полегшують переміщення важких вантажів, а зручна система управління дозволяє контролювати весь процес буксирування.

Серія TC

3000 кг

3250 Н

Штабелери для роботи у вузьких проходах

Ефективна робота в важкодоступних місцях. Дозволяють оператору успішно виконувати роботи по штабелюванню товарів в умовах обмеженого простору. Вибирайте ергономічні і продуктивні моделі вузькопрохідних електроштабелерыв Crown з необхідною вантажопідйомністю і висотою підйому вантажу для складування товарів.

Напишіть нам